- Gott nytt år!

Har precis målat klart naglarna och det skulle se ut som raketer men det blev inte så bra.. Ska snart fixa håret och sminka mig och sen träffa Linda. Ska äta hos henne idag och ge varandra julklappar och sen ska vi vidare till en kompis för fest. Vid 12 ska vi till slottet och titta på fyrverkerier och sen får vi se vad som händer.
Hoppas ni får ett jättebra nyår!

- Här är det jag köpt


- Julbilder + mina julklappar





+ presentkort, pengar, filt, ansiktsmasker å lite annat

- I hate getting flashbacks from things i don't want to remember

Igår hade jag inte tid och blogga för kl 10 tog jag och syrran tåget till huvudstaden och hade en mysig shopping dag. Vi gick lite vilse och så men det var kul. Vi kom hem lite innan 7 och då fixade jag mig lite och sen mötte jag Linda och Fredrik på stan vid 8 för att dra vidare till en fest. Det blev väl inte så där jätte lyckat för Linda fick ringa min mamma så hon kom och hämtade oss.. Idag mår jag som förtjänat efter igår. Har ett stort blåmärke på rumpan och lite små blåmärken här och där efter att ha ramlat i en trappa igår. Har lite svårt att sitta och gå för blåmärket på rumpan gör så ont.. Även fast jag egentligen inte orkade eller mådde särskilt bra så drog jag ner på stan med syster och efter att vi ätit pommes frites och paj på donken så träffade vi Mimmi. Vi gick runt i lite affärer och efter ett tag åkte vi hem. Om ett tag ska jag ta sönder mitt pepparkakshus och titta på grey's anatomy men innan det ska ni få två inlägg med massa bilder, ett med bilder från julen och mina julklappar och ett på det jag köpte igår och idag.

- God natt!


.

Things just ain't the same and I'm really ready for
a change so go on, begone, bye bye,so
long. Can't you see that you're fading
away? Cause I opened my eyes,I finally
realized. You've got my mind made up
and I ain't coming back again, no way,
cause I'm fed up. You just turned into a
ghost right in front of my eyes.
Things just ain't the same and I'm really ready for
a change so go on, begone, bye bye,so
long. Can't you see that you're fading
away? Cause I opened my eyes,I finally
realized. You've got my mind made up
and I ain't coming back again, no way,
cause I'm fed up. You just turned into a
ghost right in front of my eyes.

-


- Sometimes the smallest things take up the most room in your heart

Sitter och myser i min onepiece och väntar på att en film på tv ska börja. Idag träffade jag ju som sagt Mimmi på stan. Vi gick runt och kikade i massa affärer men köpte ingenting, ska till stockholm imorgon med min syster så då ska jag shoppa! Sen åt vi på jalla och efter det åkte vi hem till henne. Va där till 7 då jag tog bussen hem. Nu börjar filmen bloggar senare!

- för jag vet att livet blir det jag gör det till



Godmorgon! Har precis gjort mig klar för att åka ner på stan till 2 och träffa Mimmi. Har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli kul! Vet inte riktigt vad vi hittar på men det blir väl att kika i lite affärer.

- Don't forget to kiss her Good night.


-


- You're just a memory



Tja och välkommna till min nya blogg!
Bloggade på nattstad innan för er som inte redan visste det. Men ville kunna fixa mer emd designen och så så bytte tillbaka hit igen. 

Idag kom jag hem från mormor och morfar där jag har firat jul fast inte på julafton utan på juldagen. Julafton firade jag hos min storebror Pontus och hans familj med min pappa, hans fru Benita, hennes dotter Mjouri och släkten på hans sida. Vi hade det jätte mysigt och trevligt och jag fick massa fina julklappar. På juldagen åkte jag, Pontus och hans familj till mormor och morfar där mamma, hennes man Glehnn och min syster Malin redan var och firade jul med dom. Fick ännu mer fina julklappar. Ska lägga in bilder från julen och på allt jag fick när jag kommer hem till pappa så jag kan ta kort på det som jag har där.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen får vi se vad som händer♥

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se