Är i Göteborg, kommer hem på fredag. Hörs då!


Beställt studentmössa!

Hejhej! Idag gick skolan snabbt, kändes det som iaf. På morgonen hade vi projektarbete och gjorde inte så mycket där. Efter lunch hade vi multimedia b och där gjorde vi inte heller så mycket. Sen skulle vi prova studentmössor och kolla på andra grejer som man kanske ville ha. Jag hade tyvär tandläkar tid så han bara vara med en liten stund :( Men nu har jag iaf beställt min mössa och så här ser den ut
 

Godnatt!

Igår drog jag och Lovisa hem till Emil och sen kom även Ellen och Clara. Vi lyssnade på musik och drack lite innan vi tog bussen till stan. Vi gick till nått ställe som jag inte minns vad det heter, det va inte så kul där men jag, Lovisa och Clara köpte jättegoda drinkar iaf. Sen Drog vi 3 till Williams och efter att vi vart där ett tag gick jag och Lovisa till etage och träffade Emil och Fillan. Stannade inte alls länge för Lovisa va trött och jag hade ont i magen så ville hem. Kom hem vid halv 2 och la mig nästan direkt. Idag vaknade jag vid 12 och gjorde ingenting fram till 3 ungäfer då jag började göra lite uppgifter som jag inte gjort än. Sen har jag tittat på solsidan och bara suttit vid datorn. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.
 
Ps. På fredag åker jag och Lovisa till Göteborg och är där 1 vecka, kommer bli så kul! Längtar!!
 
3 bilder jag tog igår

Lördag

 
Godmorgon! Har precis duschat efter att ha vart och gymmat, det var så skönt att gymma idag!
Nu ska jag äta vofflor och sen fixa mig och städa rummet.

Onsdag 17 oktober

Hemma från skolan idag. Igår mådde jag illa hela dagen och imorse när jag vaknade så mådde jag fortfarande lite illa. Men gick ner och åt frukost och fixade mig ändå, tänkte att det går nog över. Men nej... Kräktes lite så stannade hemma. Somnade igen och vaknade vid 10. Nu ska jag se på armageddon.
 

I love you!

 

Nobody said it was easy but no one ever said it would be so hard.

Hej, kom precis hem från skolan och snart ska jag göra lite religion som ska vara klart på onsdag.
I lördags var jag på fest hemma hos Fredrik och det var jättekul! Claras mamma var så snäll så hon kom och hämtade oss vid 4 tror jag så vi slapp sova kvar. Var hemma vid kvart över 5 och la mig nästan direkt. Igår var jag bakis och sov nästan hela dagen.. 
 

Remind yourself that it's okey not to be perfect

Heeeeej! Nu myser jag i min one piece och äter godis. Ska snart ner och baka chokladbollar som jag ska sälja till mina grannar imorgon. Sen ska jag ha fredagsmys med mamma och måla naglarna. Kommer nog inte att blogga igen för än på söndag för imorgon ska jag gymma, baka med loppan och sen hem till fredrik på fest och kommer hem på söndag. Så jaa vi hörs då!
 

- Melissa Horn

jag går i vinterskor på hösten
alltid förberedd för storm
jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling
men vunnit ett val
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

- Söndag.

Före:


Efter:
 
Åkte till ikea med pappa när jag hade vaknat och köpte lite saker till rummet så här uppe ser ni hur det blev. Är verkligen jättenöjd!! Nu ska jag gå ner och laga lite mat och se på tv. Sen ska jag lägga mig i ett bad med ansiktsmask och hårinpackning♥
 

-

Idag vaknade jag vid 8 kunde inte somna om så stack och gymmade. När jag kom hem möblerade jag om i mitt rum, det är en del kvar men måste till ikea först innan jag kan fixa det. När jag var klar och hade duschat åkte jag och Malin till sjukhuset och hälsade på älskade lilla mormor. Nu sitter jag och är så trött! Kommer inte göra något annat än att se på film ikväll.
 
Ååå.. Vill åka till värmen!

Godnatt!


Tisdag 2 oktober

Godmorgon! Idag är det trist och grått ute, det käns verkligen att det blivit höst nu.. Ska börja använda min höstjacka idag så jag slipper frysa. Ska snart åka till skolan och ha projektarbete och sen ska jag ha multimedia B men komme rinte kunna vara på den så länge för jag och lovisa ska på möte med två affärer om eventuell sponsring till vårt projekt. Efter det ska jag åka och klippa mig med min syster.
 
Dagens outfit:
Halsduk - Ginatricot | T-shirt - SpanienJeans - BikBok



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se