We're like diamonds in the sky

I fredags var vi lediga och då gjorde jag inte så mycket, var hos doktorn och sen tog jag det bara lungt hela dagen. Igår ställde jag klockan för jag och pappa skulle gymma vid kvart över 9. Gymmade i ca 1h och sen åkte jag hem, duschade och packade lite. Vi hälsade på mormor på sjukhuset och sen åkte vi hem till morfar där vi skulle sova. Orkar inte skriva vad vad jag gjorde men träffade iaf min bror och hans tjej ett tag. Idag kom vi hem och jag har gjort klart en uppgift i religionen, pluggat lite teori och målat naglarna. Nu tittar jag på allt för min syster som är på 11an och det är en av de bättre filmerna enligt mig. När den är slut ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon. Godnatt!
 
 

Cause now again i've found myself so far down, away from the sun

Hade psykologi prov i skolan idag och det gick väl inte så värst bra.. Hoppas på ett G iaf! Efter skolan åkte jag och Loppan till IKEA och sen åkte vi till dansen. Nu sitter jag och tittar på hela sverige bakar och sen ska jag hitta någon film att se på. Imorgon är vi lediga och gud va skönt det är!!
 
Tänkte lägga in någon bild men har alla bilder på en extern hårddisk som jag självklar inte har här....
 
Tråkigt inlägg, hejdå!

Slut dina ögon och försvinn för en stund

Haha alltid så här!
 
Är skit trött så nu ska jag sova. Godnatt!
 

Head up, stay strong, fake smile, move on.

Hejhej! Lämnade in min dator igår på lagning för en grej hade lossnat och fick den idag när jag slutade. Men när jag kom hem och satte på den så fungerade inte datormusen, asså den som sitter på datorn. Försökte på alla möjliga sett att få den fungera men den funkar inte.. Lånade iaf en vanlig datormus från min granne så nu kan jag iaf använda datorn. Får lämna in den imorgon igen...
Nu sitter jag i min onepiece och tittar på tv. Ska plugga till psykologi provet på torsdag och även plugga lite teori. Men först ska jag maila några med lite information om mitt och Lovisas projektarbete.
Bloggar nog senare när jag pluggat.
 
En liten bild på Fredrik och mig när vi skulle på Lady Gaga.
Hon var så sjukt bra!! ♥

-

You know that feeling when you really need to
take a deep breath. You inhale, you try to focus on
what matters and try to forget everything that's
unnecessary. All that pointless feelings, all the unworthy
people. But some how it comes back at you, the reality
hits you like a punch in your face. Maybe all you need to
do is let go of everything that makes the stone in
your stomach feel heavier than it actually is.


I looked back on my life and realized, everything that happened had only made me much stronger.

Det här fick jag med mig hem från lager157.

Make sure you don't lose yourself trying to help someone else find themselves

 
Tjabba tjena hallå! Gick upp vid 8 idag för att vara på gymmet vid halv 10, fick skjus dit och sen blev jag hämtad 1 timme senare. Idag var det jätteskönt å gymma! När jag kom hem duschade jag och nu sitter jag här och väntar på att Sunderi ska smsa. Vi ska till lager157 (en klädaffär) och efter kanske vi går lite på stan men vi får se.
Ikväll ska jag antingen hem till Clara och sen kanske ut men det är ju så dåligt väder så får se hur taggad jag är. Annars blir det nog bara att se på någon film skulle jag tro.

Godmorgon!

Har precis gjort mig iordning och sittter nu och väntar på att gå till bussen. Idag ska vi på studiebesök och jag hoppas att det blir kul och att det inte är någon som står och pratar hela tiden, brukar alltid bli trött när man bara sitter och lyssnar. Slutar vid halv 4 så vi hörs senare!
 
 

och alla frågar vad jag tänker på men jag kan inte berätta för man får inte tänka så

Godmorgon! Är super trött! Satt uppe ganska länge igår för att bli klar med religionen. Nu ska jag alldeles strax gå till bussen. Idag har vi skolfoto och det är de sista skolfotot jag kommer att ta. Lite sorligt.. 
Juste målade ju naglarna igår och medan jag tittade på x factor och det blev så fult! Kan inte måla och titta på tv samtidigt eller jo bara om jag ska måla med en färg men igår tänkte jag göra typ blå fjädrar på naglarna men det ser mer ut som ett litet barn har målat dom.. 
 





Tisdag

Åkte hem från skolan idag, mådde inte så bra.. När jag kom hem vilade jag lite och sen skulle jag göra religion läxan som är till imorgon men då blev det strömavbrott och självklart behövde datorn laddas och jag behövde även internet för att göra läxan. Men nu för en stund sen så kom strömmen som tur var tillbaka så när jag bloggat klart ska jag börja med den. Måste även måla naglarna, gillar inte att gå runt utan nagellack för mina naglar har typ blivit missfärgade för att jag har nagellack så ofta. Ända gången jag kan gå utan nagellack är om jag är hemma och vet att jag inte ska ut eller träffa någon. Nej men måste börja med religionen nu så den blir klar någon gång. Hejsvejs!


Här får ni lite vackra bilder på vad jag hade på mig idag. 
Stickad tröja - Cubus (lånad av sunderi) | Spets linne & Jeans - BikBok | Armband - H&M | Klocka - Ur&Penn

You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one

Sitter i skolan och jobbar med mitt och Lovisas projekarbete. Det går sådär, vi måste hitta sponsorer och så till vecka 44 då vi ska åka till göteborg och filma. Är jätte trött, ont i huvudet och mår lite illa. Känner bara för att lägga mig och sova.. 
 
Lite bilder från en foto lektion.





Var ett tag sen sist..

Hej! När jag kom hem från skolan idag satte jag mig och läste lite bloggar och då kände jag att jag ville börja blogga igen. Så det ska jag göra! Tänkte fixa en ny egen design men orkar verkligen inte nu så tog en färdig gjord, ska försöka fixa en egen sen när jag har tid och ork.
Idag slutade jag halv 12, så skönt! Åkte hem och åt nudlar och somnade en stund. Sen kom Julia och vi åkte och tränade. Nu har jag precis kollat lite på tv och ska göra lite religion tills mitt hår har torkat, har en ganska stor uppgift i religionen som ska vara klar på onsdag.. Ska också försöka komma på hur jag vill möblera om i mitt rum, älskar att göra om och ha snyggt och nu har jag haft det möblerat så här ett bra tag så känner för att ändra lite. Vill köpa lite nya grejer också så ska fråga pappa om vi kan åka till ikea någon dag. Längtar verkligen tills jag flyttar hemmifrån så jag kan få inreda precis som jag vill ha det!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se