I feel like I'm moving in slow motion and everything around me is moving so fast

Hej å godmorgon! Har precis kommit ut ur duschen och ska snart föna håret och börja fixa mig. Idag ska vi på min pappas kompis bröllop och jag ska vara fotograf, så hoppas att det går bra och att bilderna blir fina! Fotade ju min pappa och Benitas bröllop och dom bilderna blev väldigt bra! :)

Här är några av allihopa..




Sleepless nights, thinking too much


let's fly away

Igår va jag på Jasmines 18års fest och det va jätte kul å träffa henne för jag hade inte träffat henne på ett tag. Tog tåget hem vid 12 och va hemma vid 1. Somnade nästan direkt då. Idag vaknade jag ganska tidigt och när jag gjort mig klar åkte jag, mamma och Glehnn till en kyrka för jag behövde prov fota inför ett bröllop som jag ska fota nästa helg. Sen har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lungt. Tänkte lägga upp lite bilder men det funka inte att lägga in bilderna från mobilen...
Men ska se klart filmen jag håller på att se nu!

Godmorgon!




When it feels like the lyrics to the song you're listening to were written just for you

Idag vaknade jag vid 7 och hade ont i huvudet men somnade om nästan direkt och vaknade igen vid 9. Då åt jag frukost, duschade och tog det lungt tills jag, mamma, Malin och Glehnn skulle på bio. Vi såg cockpit och den va väldigt rolig! Nu sitter jag i sängen med datorn och gör inte mycket alls. Hade egentligen tänkt gå på en fest men eftersom jag ska på Jasmines 18års fest imorgon så skippade jag den idag.

It's like an echo in my head

Ser ni inte den nya designen eller om det ser konstigt ut så tryck på F5.
Godnatt!

Sometimes I wish I could live forever.

Hej! Nu tänkte jag börja blogga igen! Ska fixa ny design idag eller imorgon.
Hoppas ni alla har haft ett bra sommarlov hittills, det har iaf jag haft! Jag jobbade i 3 veckor sen har jag vart i Spanien och vart med mina vänner. Idag har jag inte gjort något alls typ, bara solat och pluggat teori. Ska snart se på några avsnitt av pretty little liars och sen plugga lite mer teori.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se